Cigdemom Oğlum 3 yaşında süt beyaz doğdu hala öyle sarı 😅😅 ikinci oğlum 2 aylık esmer çikolata yani nasıl olabilir bukadar farklılık aslında bende eşimde esmeriz ikinciye şaşırmadık olması gereken ilki bizi şaşırttı 😅😅 sizde kardeşler böyle olan var mı
Serpil09 Cigdemom benim tek çocuğum var ama en küçük kardeşim kırmızı kafa beyaz tenli oysaki ailecek esmeriz 😂😂ama bizim sulalemizde kırmızı çok hatta beyaz bile var
delirmeceler Cigdemom ilk dayımın çocukları esmer onun dışında herkes aynı kumral ve buğday tenlidir eşim esmerdir ama ikizlerim benim gibi kumral buğday tenli
hndathn Cigdemom benimkiler de farklı.kizim daha sarı oğlum daha kumral.ama yüz tipleri birebir aynı. 3 senedir her gören aralarında 8 yaş olmasına rağmen zıt cinsiyette olmalarına rağmen tek yumurta ikizi gibi bu denli nasıl benzediğini sormaları😁oğlumun kıyafetlerini mesela evde ya da sokakta kızıma giydiriyorum inanılmaz derecede benzerlik var gerçek anlamda
Blackeagle Cigdemom olabilir ya mesela ben esmerim baya yani erkek kardeşim sarışın ve renkli gözlü bu arada annem babam da esmer babanne anane de ama 2 dedeler sarışın ve renkli gözlü kardeşim herhalde dedelere çekti 😁🤔