Ecooss 4 aylık kızım var Ben nasıl bir anneyim ya çocuğumu kaldırırken kafasını sehpaya vurdu çok ağladı sehpa vurmayla yere düştü çok korktum şu an hala elim ayağım titriyor bi şey olmaz demi kızlar çok korkuyorum
hamium Ecooss Canım sakin ol sen emin ol iyi bir annesin olur böyle şeyler bişi olmaz stres yapma herkesin başına geliyor böyle şeyler
Unicorn67 Ecooss gözlemleyin birşey olmaz Allah’ın izniyle oluyor böyle şeyler kendinize yüklenmeyin bende yanındaydım otururken birden düşüverdi anlık şeyler bunlar
SweetMom__ Ecooss çok geçmiş olsun canım her ihmale karşı doktora götürün en azından icind e şüphe kalmaz
esmanur433 Ecooss 8 aylık bebeğim 3 gün önce yataktan düştü benim suçum gibi panik atak geçirdim çok kötü oldum halbu ki melekler korudu sanırım ağlamadı bile denilebilir bir şeyi yoktu çok şükür merak etmeyin siz çok iyi bi annesiniz bu konuda endişelenmeniz bile nasıl iyi bi anne olduğunu gösteriyor benve
ferahmete Stres yaparsaniz o da etkilenir geçmiş olsun tedbir amaçlı götürün hastaneye. Ama sanmam bişey olsun
Ecooss Unicorn67 şehpa şu 3 lu küçüklerden büyük bi şey değil bi şey olmaz inşAllah bi dokunmayla devriliyor zaten
hamium Ecooss Tamm canım bak sakin ol için rahat etmiyorsa hemen acile indir ama sanmam bişi olcağını kızım yataktan düştü Allah’a şükür bişi olmadı tabi annelik insana neler düşündüyor biliyorum istersen biraz gözlemle birazda rahatla çünkü o minik senin stresini hisseder
Unicorn67 Ecooss biraz gözlemleyin kusma gözde kayma v.s varmı ona göre hareket edersiniz ama içinizi rahatlatmak için doktorada goturebilirsinuz tabi cokmu sert vurduki
Ecooss Unicorn67 şehpa şu 3 lu küçüklerden büyük bi şey değil bi şey olmaz inşAllah bi dokunmayla devriliyor zaten
Ecooss hamium evet ben ağlayınca daha çok ağlıyor halbuki sehpa küçüklerden hafif aslında bi dokunmada düşüyor o düşünce de bi tık korktu sanırım hem kafası ağrıdı hem korktu sanırım
caylavyu Ecooss 2 saat uyutmayın gözde kayma kusma vs olursa ambulans cağırın mutlaka daha küçük. Herkesin başına gelebilir dikkatli olmakta fayda var geçmiş olsun
ekimkizi_ Kaza olmuş korkmuşsunuz anneliğinizi sorgulamayin yüklenmeyin kendinize ne anneler var ilgisiz,sevgisiz Allah beterinden korudun olur öyle ev kazaları.