hayriye_alp06 Yaklasik.1 saat once bebegimin tirnagini kesmek.isterken.etini.kesmisim oyle.derin kesilmis ki yarim saat kanamasi surdu😔sizler nasil kesiyosunuz.ve kanama halinde ne yapiyosunuz?
Rbia hayriye_alp06 bende Bi kere etini kesmiştim kanamıştı su tuttum sadece kolaya felan sürmek istemedim yakar diye bir de uyurken kesiyorum artık uyanıkken hiç rahat durmuyor eti kesiliyor sonra uyurken daha rahat kesiyorum
Gari_de_Gari hayriye_alp06 zeytin yağı damlat hemen kanı dondurur. Ben ilk çocuğumu hep uykuda keserdim ama kazının uykusu çok hafif herşeyi duyar kucağımda keserim
Frrdevss hayriye_alp06 ben normal makas biçiminde olan tırnak makası ile kesiyorum kullanımı çok rahat altı tam parmağına değdiği için içten kesişmiyorsunuz zaten tırnak kendi kopmadıkça
Yigitinnannesi hayriye_alp06 bende bebegimin tırnağını keserken etini kesmiştim çok ağlamıştı hemen zeytinyağı sürdüm 3 4 güne iyileşti, uyurken kesiyorum şimdi
Gizemmtastemel Bende az önce emzirirken kestim biraz zor oluyo ama bence uykusu bizimki gibiyse en iyisi bu bence
hayriye_alp06 Zeytinyagini bilmiyodum tavaiyenize uyacagim.cok kanadi ya hatta banyo yaptirdiktan sonrada devam etti uyudu uyandi yine biraz kanadi cok uzuldum bir daha kesemem heralde.s