Frrdevss Merhaba kızlar :) Uygun fiyatlı memnun kaldığınız park yatak var mı ? Marka veya link verebilir misiniz ?
Acabaymelike Frrdevss https://m.n11.com/holmer-kids-eurostyle-oyun-parki-park-yatak-besik-P294444263 Ben aldım krem renginden çok memnunum fiyatı da ıyi piyasaya gore
Frrdevss deryata bende çok beğeniyorum bütçem şu an onun için uygun değil malasef ama çok güzel ürün ☺️
Eceada Park yatak yerine direk baza aldan nasıl olur kızlar? Bebeğim dört aylık şu an ahşap beşik kullanıyoruz. Bir iki ay anca idare eder. Hem park yatağa hem bazaya iki kere para vermek istemiyorum ya.
Frrdevss Acabaymelike bendr morunu aldım memnunum şimdilik kullanışlı sallarken ses çıkartıyor ama zaten sallamayı çok kullanmayacağım
Frrdevss Acabaymelike bendr morunu aldım memnunum şimdilik kullanışlı sallarken ses çıkartıyor ama zaten sallamayı çok kullanmayacağım
Frrdevss Meva_04 belki yurtdışı kargo yapam siteler de vardır bakın bi yada tatil geliyorsanız Türkiye’ye öyle alabilirsiniz
Frrdevss Acabaymelike bizim ki dönence delisi ☺️ Benim beklediğimden çok daha iyi ve kaliteli yorumları da güzeldi
Meva_04 Frrdevss yok buraya yerleştik önümüzdeki ay başvuruda bulunacaz dua edin hayırlısı olsun eşim dolandirilinca elinde avucunda kalmadı bizde buraya geldik büyük kaynim in yanına eşim çalışıyor şuan burda eşim bir buçuk sene işsiz kaldı tyrkiyede hamallık işi bile bulamadı mecbur geldik
Deletedmom5151 Frrdevss civilden baby force aldım 400 ₺ almıştım memnunum ama oğlum yatmıyor içinde deli yatıyor yer yatağı yapıyoruz paşaya 😂
Frrdevss Meva_04 hayırlısı olsun allah yardımcınız olsun hallolur herşey bir şekilde kafanızı takmayın iyi düşünün belki çok daha iyi şeyler olur