ahlelele_ahlelas Yasemin158 ben veriyorum bi kaç gün sonra 7 aylık olacak. Ama kabızlığına çok fayda etmedi. Suyu biraz fazla vermeye çalışın
asaf23 Yasemin158 kabızlık için armudu rendeleyip verirseniz çok iyi geliyor ya da hurma hergün armut kefir hurma yedirmeye çalışıyorum birinden birini hiç kabızlık problemi yaşamadık
Busrayusraaaaa ahlelele_ahlelas merhaba kefiri nereden alıyorsunuz acaba bende vermek istiyorum da nasıl verebilirim
Redpanda Tadımlara yeni başladık sayılır (10 gün oldu). Yoğurt verdim 3 gün kuralına göre. Ardından kahvaltı esnasında labne de vermeye başladım. Bugün kendi mayaladığım kefiri de verdim. (5 ay 19 günlüğüz)
Redpanda asaf23 kefiri kuru maya var endanem’in, onunla mayaladım. Süzme peynirle de labor de mayaladım. Kahvaltı da onu veriyorum
arenn23 Yasemin158 akşamdan kayısıyı suya koyun sabah ezip yedirin suyunuda içirin kabızlığı geçecektir bizim doktorumuz öyle söylemişti
ahlelele_ahlelas Busrayusraaaaa marketten hazır alıyorum. Eker’in. Bir küçük şişeyi 3-4 günde bitiriyoruz.
Busrayusraaaaa ahlelele_ahlelas siz böyle söyleyince bende aldım vermeye başladım. 1 çorba kaşığı kadar veriyorm . 7 aylık olmammıza 10 gün var teşekkürler..;)
ahlelele_ahlelas Busrayusraaaaa rica ederim benim oğlum seviyor. Bir küçük şişeyi 3-4 günde bitiriyoruz. Afiyet olsun minnoşlara😍