ecrinayaz 1bucuk aylık bebegim var bizimle aynı olup mamayla beslenenler kaç saatte bir kac cc iciıyorlar anne sütüde alıyor ama çok az sütüm doldukça veriıyorum onuda
Defnedilan34 ecrinayaz 52 günlük benimde kızım 2 veya 2,5 saate bir 90 cc veriyorum seni emiyormuş sen 2 saatte 60 cc verebilirsin
tosuncukannesi ecrinayaz canım bebeğim 1 aylık benimde sütüm çok az arkasından 45 cc falan veriyordum 1 saatte acıkıp ağlıyordu doktorumuz kilosuna göre 45 çok az onunla doymaz 90 cc ye kadar içebilir dedi ve gerçekten 90 cc yi bitiriyor karnı doyuyor 2 buçuk 3 saatte bir acıkıyor yani bu bebeğin kilosuna bağlı birde ben bebelac gold kullanıyorum
Daghanbatin ecrinayaz mama önemli kutusunun üstunde yazan ccden 20 cc daha az ver anne sütü verıyosan 2 saatte bir yada kac saate takamul edıyorsa hesapla
Furkan42 ecrinayaz bizde 2 aylık olduk meme+mama şeklinde devam ediyoruz. Mama hipp kullanıyorum. Memeden sonra 60 ile 90cc arasında içiyor. Çoğu zaman 75cc civarı içiyor mamayı.
ecrinayaz Defnedilan34 bende 2saatte bir doyuruyorım bazen 60bazen 90 veriıyorum değişiyor ama sütüm çok azaldı emsede doymuyor
Guldas [bilinmeyen] Ben o dönemde emzirdikten sonra 60 cc aptamil mama veriyordum. Hangi mamayı kullanıyorsunuz?
nurcanco 60-90 cc kadar aptamil içiyordu kızım emdikten sonra. tabii her bebeğin emdiği miktar aynı olmadığı için siz bebeğinizin ihtiyacına göre ayarlarsınız. hangi mamayı veriyorsunuz?
ecrinayaz nurcanco hipp kullanıyorum canım emzirıyorum bende bırakmadım memeyi ama çok azaldı stresten sütüm bende 2saatte bir 60-90cc verıyorum
ecrinayaz tosuncukannesi memnunmusun bebelacdan gaz yapıyormu hippden çok memnunun ama çok pahalı 5gunde bitıyor
tosuncukannesi ecrinayaz biz ilk başta aptamil kullandık gayet iyiydi pahalı diye sma aldık çok ağır geldi alerji yaptı sonra bebelac gold aldım yaklaşık 1 buçuk haftadır kullanıyoruz gayet memnunum gazı var ama mama vermeden sadece emdiği zamanda gazı oluyor bebeğimin mamadan kaynaklandığını düşünmüyorum o yüzden
aysenur06 aptamil veriyorum , 90 ml verebilirsin ama önce anne sütü sonra mamasını vermelisin ki mama miktarını bebeğe göre ayarlarsın