anonim33 Emiyor ama uyumuyor yada 5 dk uyuyor en fazla beşiğe koyunca uyanıyor.. Gün içinde çok huysuzlanıyor.. Durup durup ağlıyor kucak istiyor.. Diş sancısı mı acaba nedeni ne olabilir? Damakları şiş sürekli kaşıyor 🥲
nefes2345_ anonim33 ayni sorun bendede var 3 gündür sürekli agliyo yemiyo uyumuyo sadece dişarda biraz susuyor dişinede baktim hiç kabarmamiş daha eller hep agizda agri kesici bile fayda etmiyo hayat kalitem düştü resmen
cnn1808 anonim33 Dişinden dolayı bizde öyleydik tetagil diş granülü aldık baya rahatlattı sizde bir deneyin isterseniz
ipeksiiimom anonim33 valla ben de perişan oldum artık gece elli defa uyanıyor gece 3.30 da zor yatırdım ona rağmen erken kalkıyor uykusuzum çok yorucu alttaki iki dişi de patladı ama neden hala bu kadar huysuz anlamıyorum
anonim33 nefes2345_ aynısı ya balkona felan çıkınca dışarı çıkınca susuyor hiç bir iş yapamıyorum bende 🥲
anonim33 cnn1808 evde vardı şimdi denedim bakalım bizde de işe yarar umarım 😔 hiç iş bile yapamaz oldum
anonim33 ipeksiiimom uyku sorunu bizde de var önceden 1-2 kere kalkardı sabaha kadar uyurdu şimdi sık kalkıyor sabahta erken kalkıyor gerçekten annelik zor ve yorucu şimdi yeni uyuttum balkona çıkardım hava almaya öyle uyudu anca🥲 Allah kolaylık versin bizlere