mnkanne1 Dream64 küçükken bir yerini çizer diye takamamıştım 1 yaş doğum gününde hediye geldi tekrardan onu taktık öyle duruyor kolunda şimdi ama bu seferde oynarken bizi çiziyor
alinduhatg Dream64 küçükken takmadım cızıyor büyüdü takayım dedim sürekli çekiştiriyor yine oyun oynarken cızıyor bızı kendını keşke onun yerine gram alaydım zarar etmezdım
ecem2479 Dream64 biz 9 aylık olduk bayramda taktım bir tek oda 1 saat falan cıkardım koluna iz yaptı bide bir yerini çizer diye kaldırdım :)
Deletedmom_116 Sürekli takmayı gerek görmüyorum ben, özel gunlerde takıyorum sadece. Bir yerini çizer, çeker koparır felan.
Kahveseveranne Dream64 benim annem iki çocuğuma da kırkında yaptı büyük oğlum hızlı kilo alınca hiç takmadım küçük oğlumda sürekli ellerini yüzüne götürüyor o yüzden takmıyorum 7 8 yaşına doğru onları büyütüp ancak takarım
Eylul301023 Dream64 ben ilk defa bu bayram taktım oğluma 5 buçuk aylıkken rahat edemez çizilir kolu diye takmadım
Lareninannesiii Dream64 Kızım doğduğunda babam doğum hediyesi almıştı 3 günlükken taktım 3 aylıkken eşimin arkadaşı kolundan çaldı . O kadar içimde dertti ki kızım şuan 16 aylık canım annem tekrardan kızıma almış , gelirken getirecek hemen takacağım 🫠