Kivitonunannesi cemile161_ hesaplamiyorum ama yemek yerken falan veriyorum çok da sevmiyor maksimum 100 ml içer gün içinde.zorlayinca boğazına kaçıyor. istemiyor,ağlıyor.
Busramustim cemile161_ her yemekte sonra veriyorum yemek yerken istiyor ozaman da veriyorum bebeğim biberonla su içmeyi sevmiyor küçük kahve yanı bardaklarında veriyorum
Unicorn67 cemile161_ içmiyor günde 50 ml belki içiyor yemeklerdne sonra mutlaka teklif ediyorum gün içinde bazen yine teklif ediyorum bı kaç çekip bırakıyor
Umutunannesi_ Ben çay bardagina dolduruyorum yarısı kadar bardakta icmeyi seviyor ne kadar içmek isterse o kadar iciriyorum☺️
PnarAkca3434 Bı turlu suya alismadi biberin değiştirdim sülük aldım suyu ağzına alıp üstüne boşaltıyor sürekli teklif ediyorum başını salliyor öne egiyor içmiyor🥲
churchil cemile161_ benim kız su sevmiyorr 🥲 sürekli veriyorum ama 30 ml bile içmiyodur heralde havalar ısındığında ne yapıcam bilmiyorum
Busramustim cemile161_ önceden içme suyunu kaynatıp veriyordum e bebekten alıyorum şimdi direk veriyorum kolaylık oluyor
churchil cemile161_ çeşmeden veriyosam kaynatıp veriyorum dışarı çıkarken de ebebekin sularından alıyorum yanıma onu kaynatmadan veriyorum
sokaklahmacunuu cemile161_ aklima geldikce veriyorum o isterse iciyor istemezse icmiyor ama her yemekten sonra mutlaka teklif ederim