Violeta22 Kizim 20 aylik memeyi kestik sütüm yok çünkü ama mamadan vazgeçmiyor yemek yeme sifir doğduğundan beri çok seçici ve az yiyor 5 6 saat aç bıraksam da yemek yemeyip.mama istiyor aynı durumu yaşayan düzelten var mi???
livanurvealpinannesi61 Violeta22 ben mamayı sadece uyurken verirdim onun dışında ağlasa da vermedim. Siz kararlı olun.
Zlm Violeta22 mama istediğinde vermeyin bitti artık mama yok diyin bir ağlar iki ağlar en sonunda kabullenir nasıl olsa mama içeceğini biliyo o yüzden yemiyo
Violeta22 livanurvealpinannesi61 kaç aylikti bıraktınız benimki yemiyor yemediğine 15 20 dk sonra mama veriyorum kiyamiyorum ac kalmasına o zaman veriyim alışsın gelmediğini anlasın yemek yesin dimi
Zlm Violeta22 unutur kararlı olursanız en fazla bir hafta ağlar ısrar etmek adına ama acıktığı için yemek yiyecektir
livanurvealpinannesi61 Violeta22 benim kızım mama içse de yemek yiyordu 27 aylıkken mamayı bıraktık biz uyurken verirdim ben canım
Violeta22 livanurvealpinannesi61 Hee insallah darısı bana sizde geç bırakmışsınız o halde dimi 27 ay süt verdiniz mi hiç keci sütü filan mama yerine
livanurvealpinannesi61 Violeta22 27 aylıkken inek sütü verdim 1 yıl içti ama sonra rahatsız etmeye başladı sütü de kestim canım kızım 2 yaştan önce diğer sütleri ağzına koymadı doktor da önermedi