3247 Bebeğim 2 aylık uyurken neresınçok seslı çıkıyor burnunda görünürde bısey yok siz nasıl temzlıuorsunuz
betul912_ 3247 genzi dolu olabilir serum suyu aldım 2ml lik kutuda 10lu oluyor bir iki damla sıkıp otri bebeyle çekiyorum
3247 Ebru__ eşim şırınga almak için eczaneye gitmişti oradakiler bebegınız çok küçük bu tehlikeli demişler eşimde almadan geldi şimdi de inatla şırınga kullnmıucaz dıor su damlatıp çekıyorum ama bişey gelmiyor ama uyurken hırıltılı nefes almıyor
elisabeth Doktor serum fizyolojik verdi ama kıyamıyorum duştan sonra manuel burun aspiratörüyle çekiyoruz baya çıkıyor mutlaka her duştan sonra
3247 maygirl onu kullanıyorum burun apiratörü ile de çekıyorum hiç bişey çıkmıyor ama hırıltısı devam ediyor nefes alamıyor
3247 KuzeyinAnnesi03 bende onları kullanıyorum cnm bu sabah da yaptım hiç bişey gelmedi ama yüne aynı
Ebru__ Odada buhar makinesi hep açık olsun o bize çok fayda etti çocuğumun balgamı bile gerileyip gecti
beceriklianne42 3247 bizde 1 bucuk aylıkken hasta olmustı oglum Dr sordum serum yapıyorum snra baby Vac ile cektiriyorım. Cok güzel temizliyor burnu acılıyor resmen . Büyük oglum 5 yasında onada yapıyorum rahat nefes alıyorlar