hndathn Darlingmom bunu ancak diyetisyenin bilir burda kim ne dese boş işin uzmanı onlar. Bir diyet listesi kişinin kan tahlili hastalığı uyku düzeni günlük yaşantısında ki maratonuna göre verilir. Eğer yeni başladıysanız da ilk birkaç gün vücudun dengesi şaşar sonra rutine alışır ama uzun süreli devam ediyorsanız ve kesildiğinizi hissediyorsanız bu durumu diyetisyeninizle paylaşmalisiniz.
hnnl Darlingmom şöyle söyleyim ilk başta olur bas ağrısı atak benim 4 uncu ayım ama benim listem dolu dolu
Darlingmom Kizlar ekmekten hariç karbonhidrat yok ve yumurtayla peynir zeytininayni ana yazmamış doktor cuma günü gitmiştim dün harfiyen uydum. Aşırı halsizim sabah uyandım ellerim vücudum titriyor sizce yetersiz mi geldi acaba
bsrdmrblk2 Emziriyor musunuz kaç aylık bence çok yeterli bir liste olarak görünüyor benim diyet listemi görseniz 🫠😂
Darlingmom hndathn yeni başladım aşırı kötü oldum ve iki tane kek yedim sabah çok pişmanım keşke yemeseydim şimdi kızar diyetisyenim
hndathn Darlingmom diyetisyeninizden alternatif tarifler isteyebilirsiniz tatlı ihtiyacınızı karşılaması acisindan birde hayatınızda ilk kez başladıysanız ilk zamanlar baya bir çetrefilli geçiyor ama alışıyorsunuz bir süreden sonra.
bsrdmrblk2 İlk zamanlar genel olarak çok zor geçiyor belki ona bağlı olabilir benim içinde zor geçiyor baya