asel_044 Bebeğinize kaç öğün ek gıda veriyorsunuz ve kahvaltısını kaçta yaptırıyorsubuz birde bebeğimin kılo alması için ne yapmalıyım
kod asel_044 Sabah : avakado muz labne ceviz pekmez elma az zeytin yağı karıştırıp veriyorum .. Ara öğün : yoğurtlu meyve püresi (muz elma armut farketmiyor ) Akşam : bal kabağı , patates , bezelye kıyma havuç yeşil kabak , yoğurt
shibalba asel_044 üç öğün veriyorum Sabah elma armut irmikli muhallebi Öğlen sebze haşlama Akşam mevsim sebzeleri,tahıl ve kıyma Alerji olduğu için yumurta süt ürünü yok henüz
sokaklahmacunuu asel_044 3 veriyorum Sabah 6-7 de uyanir hazirlarim kahvaltisini 7-8 gibi yer Kahvaltı:Yogurt yumurta-meyve püresi-yogurt yulaf - biskuvi ihlamur - omlet de veriyorum yiyor Öğlen: Sulu köfte-sebze corbasi-patates yemegi-sebze yemegi…. Akşam:kiymali Patates yemegi-kiymali sebze yemegi-köfte-bu aralar tavuk etine basladik tavuk etli patates yemegi bezelye vs de yiyor (TUZSUZ,SALÇASIZ UYGUN YEMEKLERE COK AZ KİMYON VE NANAE ATİYORUM BAZEN TAT VERİYOR) Simdilik aklima gelenler bunlar
153s34 sokaklahmacunuu ya peki emzirmeyi nasil yapiyorsunuz? Benmki saat basi emmek istiyor nerdyse ve ac olmuyor ki yemek yesin yani. Ozelden konusabilme imkanmz var mi acaba.
sokaklahmacunuu asel_044 Sabahları pekmez de yer mutlaka ya yulaf lapasina katarim yada kasikla yer uzum pekmezi kilo alimi icin sogru olurmu bilmiyorum ama irmikli muhallebiler vs yapabilirsiniz belki
sokaklahmacunuu 153s34 gunruzleri emmek istemiyor oglum o yuzden 3 veriyorum geceleri emer hatta dis donemi saat basi kalkiyor bazen 20 dk da bir kalkiyor ama gunduz ya acikmiyor yada ilgisi baska yerlere kayiyor gunduz ses isik vs o yuzden uyurken emziriyorum gunduzleri simdiye kadar sadece anne sutu aldi ve hep emdi biberon vs hic almadi doktorumda ek gida reddi yoksa uzulme dedi