Fatmanurc Merhaba kızlar. İki buçuk aylık oğlum var. Geceleri iki saate bir beslenmek için uyanıyor. Normal 4-5 saat durabilirsin gece. Siz nasıl yaptınız bu zamanlarınızda ? Çok zorlanıyorum artık.
Eymenbusra Fatmanurc bugün iki aylık olduk 11 de uykuya dalıyor ilk gece uykusunu 3 saat yapıyor sonra 2 saate bir kalkıyor ve 6da tamamen uyanıyor bende zorlanıyorum hem geç yatıp hem erken kalkıyor inşallah hep böyle devam etmez
Melikeeeed Fatmanurc Alışkanlık edinmiş olabilir. Benim bebeğim ilk uykusunu 4-5 saat sonra 2 saatte bir kalkıyor. Ben iyice uyanmadan almıyordum. Bir de benimki bu uzun uykusundan önce çok emiyor ve iyice doyuyor. Ama tabi her zaman aynı rutinde gitmiyor bugün sık uyandı mesela.
Meriskus Fatmanurc gayet normal acıkıyordur daha cok kücük kalksın beslensin Kızım 1 yasında daha yeni 3 kere kalkmaya nasladı önceleri daha sık kalkardı
hndathn Fatmanurc kimi göre.neye göre 4 5 saatte bir beslenecek ? Daha 3 aylık olmayan bir bebekten bahsediyorsunuz. Canı ister yarım saatte 1 kalkar canı ister 2 3 saatte bir. Her çocuğun beslenme düzeni farklı
Fatmanurc Melikeeeed ben de aynı şekilde kendi bırakıp kafasını çevirene kadar emiyor. İlk uykusu bi 3 saati görüyor sonra hep 2 saat. Bir de gazlı bi bebek bazı geceleri saat başına kalkıp sallanmak istiyor. Bayağı yoruldum son 3-4 gündür
Fatmanurc Meriskus tabili beslenecek ama şu an 4-5 saatlik uyku yapabilmesi gerekiyor acaba bilmediğim ve yapmam gereken bir şey var mı diye merak ettim
Meriskus Fatmanurc her bebek farklıdır kuZum benim sana ne diyorum benimki nir yasında daha yeni düzene giriyor
Melikeeeed Fatmanurc Uyumadan önce ben banyo yaptırıyorum bir de gazı için masaj böylece baya yoruluyor ve uzun uyuyor