busrakaaneren Kızlar benim oğlum 15 aylik 5 tane dişi var az mı normal mi sizin bebekleriniz ne durumda çevremde benim oğluma yakın bebekler var hepsinin 6-8 civarı ortalama benimkinde sıkıntı mı var acaba diye tereddüt etmeye başladım artık
Minigim2 busrakaaneren her bebeğin gelişimine göre çıkıyor ilk dişi ne zaman çıktı kızım 18 aylık 12 tane dişi var çıkmak üzere olanda var
Gulo0401 busrakaaneren kesinlikle her bebek kendine özel hiçbir sıkıntısı yoktur benim bebeğimde 16 aylık olmak üzere 14 dişi var iki tanesi de patlamak üzere bizde de sıkıntı var o halde 😂
busrakaaneren Ssude yani evet tabikide ama bazı şeylerin belli bir süresi var ya internettede baktım öyle kimi tabloda 6 kimisinde 8 gösteriyor ondan kafam karıştı birde bizim dişin biri lekeli çıktı doktor demir ilacindan dedi ama çürük gibi cikmisti
Ckudll busrakaaneren kıyaslama yapmak çok normal değil aslında, 23 aylık 18 dişi var şuan 2 azıyıda patlatacak gibi duruyor. Arkadaşımın kızı 27 aylık 12 dişi var 🤷🏻♀️ diş tablosuna baktığımda benim oğlan biraz aceleci gidiyor ☺️
busrakaaneren Ckudll bende dis tablosuna baktimda ondan sordum zaten benimki geride gösteriyor ama bir sorun yaratmiyorsa bu problem değil tabikide sorunsada ona göre doktora soraririm böyle ufak tefek şeylerden insan zırt pırt hastaneye gitmek istemiyor zaten hastaneler mikrop yuvası o yüzden sordum bende 🙂
Mree busrakaaneren her çocuğun gelişimi çok farklı oluyor. Benim oğlum 12 aylık 3 tanecik var daha. Onu da zaten 3-4 aylıktı belirtileri vardı ama yaşında çıkardı 😂
Ckudll busrakaaneren tabi tabi gitmeyin zaten azıcık daha sabırlı olun genetik faktörde etkili diye biliyorum bu diş olayında ☺️
busrakaaneren Minigim2 benimki o 5 tanesi çıktığında 1 gün uyutmadı bizi kimi bebegin belirtisi olmuyormus ama benimki çok zorlanıyor bide arada bir kontrol ediyorumagzinj
Minigim2 busrakaaneren bizdede öyle oluyor canm tetagil kullanıyorum çok iyi geliyor resmen rahatlıyor koşturmaya başlıyor