Zynp-demet Bronşit olmuştu bebeğim iki tane antibiyotik kullandık öksürük geçti ama hiriltisi hâlâ devam ediyor aynı durumda olan var mı bu hırıltı nasıl geçecek
Alican Zynp-demet canim bizimde aynı ben gazete kestim tam göğüs hizasında olacak şekilde onu delik delik yaptım ve zeytin yağı sürdüm göğsüne koydum 3 4 saat beklettim sonra cektim öksürügü gecti şükür
Seha Alican gazeteyi neden koydunuz benim ikide bronsiolit oldu bronşite yakın bizdede hırıltı var vede iştahsız birşey yemiyor 3aylik 😔😔
Eminemhbc Alican Sadece bir kere mi yaptın canım benim oğlum da grip oldu öksürüğü var sesleri kısıldı bunu yapsam rahatlar mı ki
Alican Zynp-demet tmm canim hırıltıyı geçiriyor göğüs yumuşuyor çok iyi geliyor dene bence çok rahatlıycagını göreceksin inşaAllah
Alican Zynp-demet olur canim bi zararı yokki bu doğal bi yöntemdir ve zeytin yağı çok faydalı benimki 6 aylık yaptım ona
Alican Seha canim göğsünü yumuşak tutsun diye gazete koyuluyor yağı çekmesin faydasını göstersin diye
Alican Zynp-demet evet ama ben gece yaptım uyuttugumda sabahta çektim sabaha kadar rahat bi uyku çekmişti
Deletedmom360 OzgeeNil benim kızım da 22 günlük burnu tıkalı burun damlası kullanıyorum balgamını çıkarmaya çalışırken öksürüyor çok korkuyorum bende yapsam işe yarar mı bilmiyorum acil şifalar diliyorum sizin kızınıza da 🙏
Alican OzgeeNil canim zararı olmaz benim yeğenimde yeni doğmuştu yapmıştık ona zeytin yağını göğsüne sürmenin ne gibi zararı olabilirki kimyasal masaj kremlerinden daha iyi
OzgeeNil Deletedmom360 Amin canım sizede çok geçmiş olsun Allahım bütün bebişlere şifa versin 🤲🏻 Bu kadar dikkat ederken nasıl böyle oluyor anlayamıyorum 🥺
Alican Deletedmom360 yapın benimde öyle ben buhar bile veriyorum bunu yaptım hemen fark etti göğsü yumuşadı çocuk yatamıyordu gece nefes alamıyordu şükür iyi oldu