kayaailesi457 Arkadaslar çelik taki almak istiyorum ama hiçbirine güvenemedim baya baktım ama solmuş hep yani solmayan altin kaplama çelik taki arıyorum alıp memnun kaldığınız 1 sene taktim birsey yok dediginiz sayfa varmi ?
Mree kayaailesi457 perlajewelrystore Gece pazarında yan yanaydı tezgahlarımız çok güzel takıları vardı. Güvenilir🙏🏻
Melike06666 Mree md.accessory_ buraya bakabilirsiniz bizzat alışveriş yaptığım bi sayfa ürünleri çok güzel ve kararma vs yapmadı
kayaailesi457 Mree Efelar8 misk-iamber3 lidokain Aminemm_ Teşekkürler kızlar hepsini inceliycem şimdi Teşekkürler 🫡🩷🩷
misk-iamber3 kayaailesi457 Deryanın takı dünyası diye bir yer var ben bizzat gidip mağazasından alışveriş yapıyordum bekarken çok da kaliteliydi ürünleri. Eşim gümüşçü olduğu için artık o ayarlıyor takılarımı sağolsun kocam da kocam 😂 ama önerdiğim yer güzeldir yani 5 yıl önce iki tane çelik bilezik almıştım kardeşime verdim hala yeni gibi duruyor renk atma vs olmadı hiçbir şekilde
derya0692 Yasin topcu-toptan taki aksesuar sitesinden alabilirsiniz. Güvenilir ve piyasaya göre uygun kararma yapmiyor