nur2135 Kızlar bebeğim 2 aylık Aptamil mama kullandık kusuyor golden goat kullandık onu da kusuyor sma optipro kullanıyoruz onu da kusuyor ve kilo yapıcı bir mama önerir misiniz
nur2135 Dogacelik yok emmiyor 2 hafta önce sütüm kesildi kendiliğinden zaten doğdugu zamandan beri mama.takviyesi yapıyordum sutumde kesilince sadece mama içiyor 90cc 3 saatte bir veriyorum ama.verdigim an 3_4 kere kusuyor
nur2135 BENOYLEUYGUNGORDUMM deniycem teşekkürler kilo aldırır mı bebeğime bebeğim zayifta hem zayıf.dogdu hemde fazla kilo alamamış bu durum beni çok üzüyor
Dogacelik nur2135 reflu vardır belki doktorla görüşseniz daha iyi olur. Doğru ilerlemişsiniz çünkü bu kadar kusmaması lazım normalde.
BENOYLEUYGUNGORDUMM nur2135 benim bebeğim de zayıf doğdu üstüne kilo kaybetti bu mamayla toparladık çok şükür
nur2135 Dogacelik evet dün doktor kontrolümüz vardı doktorumuz sma optiproya devam dedi bir de şurup verdi reflüden şüphelendi şurubu kullanın kusması geçerse reflüsü vardır dedi ama.bebegime.hic.kilo yapmadı sma optprio
Dogacelik nur2135 kilo almaması mama markasıyla alakalı olmuyor reflü olunca. Hangi mamayı içse kilo almaz. Ancak reflü ilaçlarıyla toparlar.