Frrdevss Rbasaglam 500 gr bile alsa yeterli ama kafanıza takmayın bence tabi doktor tavsiyesi en önemlisi
Cicekgultekin Rbasaglam bebeklerin sindirim sistemi 6 aydan itibaren gelişiyor. Daha öncesinde verdiğiniz herşey onu rahatsız edecektir. Neden acele ediyosunuz onunda zamanı gelicek
Summeyra Rbasaglam 4. Aydan itibaren direk ek gıdaya geçmek değil de çay kaşığının ucuyla tadımlara başlamak lazım diyorlar. Ama sütünüz varsa eğer 6 ay sadece anne sütü verin dedim. Sonuçta hiç birşey onun kadar faydalı değil.
hayalperestbirealist Rbasaglam bakmayın siz cevreye bebeginiz anne sütü ve formul mamalardan baska bir seyi sindirecek bağırsaklara sahip degil henuz.. onun icin sütünüzden faydali hicbir sey yok suan o yuzden gerek yok.
elmalikurabiye Aryaarya havuc balkabagi kabak patates brokoli yiyebiliyor simdilik. Brokoli ve havuc sapini ayrica yesil soganin sapini dis kasiyici olarakta eline veriyorum.
elmalikurabiye Aryaarya alerjen durumu yuzunden. Ben denedim alerjik resksiyon gostermedigi icin mevsim sebzesi diye veriyorum. Dis kasiyici olarak sapi cok ise yariyor.