haticeerman Bebeğim düşük kilolu doğdu 1 aylık olduk ama yeterince kilo almamis. Emzirme ve mama takviyesi aldığı halde. Doktorum enfeksiyondan suphelendi bugün tahlillerini yaptırdık ve crp değeri 82.5 çıktı bu durumu yaşayıp atlatan var mı?
HsynKbra haticeerman dut kürü yapın sabah akşam için inşAllah düşecektir. Bebeğimde de yüksek çıkmıştı ona içirdim geçti. Siz için ki sütünüzden geçsin geçer inşAllah
yanaklibebek haticeerman mutlaka hastaneye git doktoruna, 82.5 çok yüksek Antibiyotik başlanması lazım
Dogacelik haticeerman eltimin oglu 5 gunlukken 160 cikmisti. 1 hafta hastanede yatti. Annesi sagip goturdu sutunu. Antibiyotik tedavisi oldu. Sapasaglam simdi 1 yasinda. Moralinizi bozmayin bol bol emzirin yada sagim yapin.
asli57 haticeerman benim bebeğim yeni doğdu crp si yuksekti kuvezde şuan inşallah tez zamanda atlatirlar
haticeerman HsynKbra teşekkür ederim denerim, ama nasıl yapıldığını bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim
HsynKbra haticeerman 2 kaşık kuru dutu 2 sb kaynayan suya koyup 5 dk kaynatın. Her gün taze olarak yapıp için 15 gün devam edin. Doğal antibiyotiktir doktor bize antibiyotik verdi kullanmadım dut kürüyle atlattık elhamdulillah. Süt artırıcı özelliği de vardır bilginiz olsun
haticeerman Dogacelik bende şuan hastaneye yatmasindan korkuyorum açıkçası. Elimden geldiğince emziriyorum mama takviyesi de yapıyorum
haticeerman asli57 inşallah canım benim size de çok geçmiş olsun yakın zamanda kavuşursun inşallah yavruna 🤲
asli57 yanaklibebek benim de bu gün bir hafta oldu ama daha çıkarmadilar yanına da almıyorlar haftada iki kere gorebiliyorum 😭
haticeerman HsynKbra tam benlik bir tarif o zaman çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun Rabbım tekrar göstermesin