Boncuk-anne ejdermeyvelilahmacun kesinlikle kahverengi çok yakışmış. Ayrıca belirtmedem geçemicem ne kadar güzelsiniz 🤎
Momyofthesun ejdermeyvelilahmacun yakışmış aslında ama sanırım renk tam olmamış siyahtan geçince böyle olması da normal aslında.
ejdermeyvelilahmacun Momyofthesun evet çok turuncu oldu açılınca 🥲 biraz bekleyip tekrar açmayı düşünüyorum
Babymomyy1 ejdermeyvelilahmacun bence size doğal bı ışıltı çok güzel gider ana renginiz siyah değil ise
Babymomyy1 ejdermeyvelilahmacun ahhh evet kahve tonları latte filan gider ama siz bir kere boyatmissiniz sanırım iyi bı kuaför isterseniz toparlar ama buda hoş 😍
theblackvirgo ejdermeyvelilahmacun bende beyaz tenliyim Hürrem izleye izleye heveslneip saçımı bakır yapmıştım ama çingeneye fonmustum eşim işten gelmeden geri siyaha boyadım hemen hahahah
ejdermeyvelilahmacun theblackvirgo hahahsgahaga bakır bana yakışmıyor ya ama sana yakışmıştır da belki garibine gitmiştir
theblackvirgo ejdermeyvelilahmacun ilk defa yapınca kendimi tanımadım valla ama sen bu renklerde takıl ikiside pek güzel kız ben kapaliyim artık sadece siyaha boyuyom gagahaha