Merve20 kızlar kızım geceleri aşırı tıkanıyor horluyor ve burnu tıkanıyor. Önerdiğiniz bir buhar makinesi var mı odanın nem dengesi için
Merveymn Merve20 canım aynı benim oğlanda öyleydi ebebekten weewell marka buhar makisası aldık 1hafta önce çok rahat ettik
Boncukk Merve20 kiwi aldık, bim e gelmişti tam da bir önceki gün oğluşumun burnu tıkalıydı. Çok iyi geldi, sessiz çalışıyor yatağının baş ucuna koyuyoruz gayet iyi
Nilselin Emine ya bende yeni gördüm bildirimleri K bakma modeli loobex ultrasonik buhar makinesi lbx-1112
Merveymn Merve20 biz çok memnun kaldık canım hergün suyunu değiştirip içindeki suyu hergün döküp yeni su koyarsan kireçlenme olmuyor ben öyle kullanıyorum canım 😇
Merveymn Busragungor modelin adını bilmiyorum ama şekli yumurtaya benzer modeli 🤭🤭😁 çok memnun kaldım canım bu aralar kullanmadım tıkanıklık yok diye ama 2aydan 5.aya kadar devamlı kullandım
Merveymn Busragungor bizim geçti canım sessiz sakin çalışıyor ben tek geceleri çalıştırıyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim canım