barbiee_ Merhabalar bebişleriniz ne durumda ay benimki aşırı hareketli maşallah. bir iş yapamıyorum başına bir şey gelecek zarar gelecek diye çok korkuyorum😑
Momsinemmom barbiee_ bizde maalesef ne emekleme be tutunma biraz tombik sanırım. 11 kğ dört gözle bekliyoruz
Tugbayildizz barbiee_ aynı durumdayız 9 ay 10 günlük kızım sürekli emekliyor ve bir yerden tutunup kalkıyor 😂 mutfakta bir şey yaparken bile benden tutunup kalkıyo 1 dk yalnız bırakamıyorum prizleri vs kapattım ama ne yapacağı belli olmuyor
17072023baloglum barbiee_ 9 ay 10 gunlum benim oglumda hic durmuuor nereye gidersem.pesimfe ayaga kalkiyor dusecek die ödüm kopuyor ust disleri patlamak uzere. Cok huysuz birde kabiz olmus surekli agliyir
Mervebozkutt 9 ay 23 günden merhaba ✋🏻 Aynı şekilde benim oğlumda aşırı hareketli tutunup kalkıyor Sürekli ayakta durmak istiyor düşer bişey olur diye bende peşindeyim
barbiee_ Mervebozkutt ay aralarında bir gün var benimde 22 günlük 😁 bir iş yapamıyorum valla örümceğe çok koymak istemiyorum koysam birşeyleri çekiyor prize parmak sokacak diye korkuyorum tutunup kalkıyor ayyyyy😫
mombaby00 Momsinemmom benimde oğlum da aynı 9 ay 6 günlük ne emekliyor ne kalkıyor hiç bişey yok çok canım sıkılıyor doktor hiç bi sorun yok dedi ama yapmadığı için üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum
barbiee_ Tugbayildizz aynı durumdayız vallahi😫 prizleri ne ile kapattınız bende yarın hemen el atacağım. Yemek yapamıyorum yahu peşindeyim habire
Ersoynesli10 mombaby00 benimde 8.5 aylık hiçbiri yok sadece bacakalrı bisiklet yapıyorasla sevmiyor yüzüstü durmayı örümcekt ekıyanet kopuyor zaten nasıl olacak bilmiyorum
Tugbayildizz barbiee_ priz kapatma aparatları var e bebekte bile var onlarla kapattım en azından parmağını sokamıyor artık 😂
Ballicoregim Benimki de 9 ay 7 günlük asla emeklemiyor zaten tummy time da sevmedi hiç ama koltuk kenarlarında geziyor. Biz koyuyoruz ama kendisi kalkmayı beceremiyor 😂
barbiee_ ikiprensesbebiss ay ilerledikçe işimiz zorlaşıyor valla. Gel gel yapıyor elleriyle alkışı iyice öğrendi tutunup kalkıyor mama baba dede diyor anne demiyorda annn diyor 😁 beni artık iyice öğrendi arkama ağlıyor
barbiee_ 17072023baloglum ah ahh benimkide arkama ağlıyor ayrılamıyorum resmen yanından dişlerimiz hep arka arkaya çıktı 6 tane bizimki daha huysuz yine geliyor dişler. Kabızlık bizde de var çatlak oldu hatta krem şurup kullanıyorum