Tuake Arkadaşlar başınıza geldi mi bilmiyorum ama bebeğim 4 aylık geceleri çişini yapmıyor bu sorun mu
kbrmhmt Tuake benimde bebeğim 4 ay 22 günlük bu bir haftadır çişinde azalma var normalde gündüz birkaç defa bez degisirdim şimdilerde yok dediğiniz gibi geceleri de çok az oluyor. Bende endişe ediyorum. Sünnet etmek mi gerekiyor acaba diye düşündüm.
egekulk Tuake bebeğiniz erkek mi eğer erkekse sünnet yaptırın benşö beneğimde 3 aylık oldu sünnet ettirene kadar az çiş yapıyordu sünmetten sonra çişi çoğaldı 2 saate bile çok doldurur oldu
sekerportakali9 Bizde çiş yapmama yok ama az yapıyor geceleri çok bez değiştirmiyorum eskiden yapardı ama son zamanlarda çok yapmıyor 3 aylığız biz de
Ardenaden egekulk alah alah bnm beegeminde cizli bez sayisi az klo alimi cok guzel.belkide ondn sunnet olmasi lazm
egekulk Ardenaden bi ürologa götürün o bakıyor hemen ben gittiğimde pipi kaplıymış 3 aya girmeden yaptırdık normalde çiş oluyor demişlerdi oğlumun pipi kesilir kesilmez işedi 😀 hastane ve ev arası arabayla 5 dk mesafede yeni bez eve gelene kadar dolmuştu