Ccyyln Kızlar 1 aylık bebeğim var ve çok gazlı bir bebek. İnternette araştırıyorum ne gaz yapar diye ama onu yeme bunu yeme ne yiyeceğim peki ben. Patates, fasulye, mercimek, bulgur, hatta bazı meyveler bile.. e o zaman suyla beslenelim biz
Aysusen Ccyyln benim bebeğimin dr diyet listesi verdi ne yicem ne yemicem. Bana dedi ki süt artırıcı malt içecekler hoşaftı kayısı dut asla içme gaz yapıyo bebeğe dedi ben şok tabi tereyağı da dahil i. İstersen atarım
badeismomm Ccyyln herşeyi yiyorum ama bi kere mercimek çorbası içtim bebiş zart zurt masajla zar zor çıkarttık sonra acaba mercimekten mi oldu diye bi daha deneyim dedim mercimekten olmuş onun disinda boyle cok gaz yaptiran baska birsey olmadi
denizdgr Ccyyln valla ben herşeyi yiyom ilk kızım da hiç gaz sorunu yaşamadım vallah şuan 9 günlük oğlum var aynı devam ediyom bakalım olcakmo gaz sorunu şuan herşey yolunda
JollyBaby İlk zamanlar ben de bu konuyu kafaya takıyordum Hatta yememeye çalışıyordum. Sonra baktım ki bebeğimi çok etkilemiyor Ben de yemeye devam ettim. Mercimek, bulgur, nohut hepsini yiyorum. Bir yerde şey okumuştum ne kadar yemezsen bebekler o kadar hassaslaşırmış. Eğer bebeğe çok zararı yoksa azar azar yemek Hem onun da alışmasına sebep olurmuş
Ccyyln JollyBaby ama gaz yapıyor işte takip ettim çünkü dün patates yedim bütün dündür gazı var uyumuyor
badeismomm Ccyyln gaz 3. Aydan sonra geciyor diyorlar gazın bi çaresi yok doktorumuz dediki eğer bi çaresini bulursanız bizede söyleyin herkesin buna ihtiyacı var 😂
Aysusen scinar Bol reçel pekmez zeytin Ev yapımı börek az kıymalı Fırında patates Az peynir 1 yumurta Çorba sebze yemeği Pilav makarna Elma ayva komposto Az salata Et oranı %30 geçmeyecek Ev yapımı kek poğaça tereyağsız Az meyve Yenilmeyecekler Çikolata Tahin helvası Susam Kahve Kakao Kuruyemiş Dereotu Roka Yeşil biber Kuru incir hurma mısır kestane yaprak sarma dolma keşkek mantar Sakatat Patlıcan Menemen Lahmacun pizza Hazır gıdalar