SerraD-1823 Kızlar bebeğimin cildinde egzamalar çıktı doktor ürtiker dedi ve alerji ihtimaline karşı zatiden damla verdi kullanan var mı
cemre_-34 SerraD-1823 bnm bebeğim alerjik diye bunu vermıstı bellı bır sure dışında kullanmıyoruz bız bazen bes gun bazen on gün kullanarak ılerledık daha çok yatmadan öncede vermeye çalışın uyku yapabiliyor
Usnac1995 SerraD-1823 Benim oğlumda ilk kullandığında o aylardaydı. 8 damla veriyorduk kilosu 8 di çünkü. Sorun olmaz, benim oğlum bahar aylarında hep burun tıkanıklığı vs yaşıyordu
takdedicanima SerraD-1823 çocuğum uyumayinca sürekli andığım ilaç 😂 alerji için biz 6 aylıkken kullanmıştık. Uyku yapıyor onu kullandığı dönem oğlum geceleri deliksiz uyuyordu. Valla dinlenmiştim o dönem. Herhangi bir yan etki yapmamıştı
Aysusen SerraD-1823 ben kullanıyorum iki damla ve krem de kullandım. Üç damla verirsen uyku yapıyo dr demişti
cemre_-34 SerraD-1823 sorun olmaz sık sık vermeyın doktor kontrolünde ilerleyin kucuken başlamıştık ama kaç aylıktı hatırlamıyorum ara sıra yine kullanırız rahatlaması için Şuan büyüdü 2.5 yaşında :)
aybarsmom34 Aysusen Valla hiçbir işe yaramadı benim oğlumda uyku konusunda 😂 Doktorum vermişti ama nafile
SerraD-1823 aybarsmom34 beş damla kullanın dedi doktor ama hiç işe yaramadı uyku konusunda dün gece ilk kullanım günümüzdü
alin0911 Benim bebeğimin vücudunda da bir şeyler çıktı sağlık Ocağı doktoru alerji dedi onu verdi ben de kullanıyorum 5buçuk aylık biraz uyku yapıyor sizin bebeğinizin vücudundakiler nasıl şeyler beş gün olacak hala geçmedi bir de çok kurudular bizimkiler
SerraD-1823 alin0911 bir doktor egzama dedi birisi atopik dermatit dedi yeni doktora gittik ürtiker dedi ve zatiden verdi dün
Dfncgdm2022 SerraD-1823 fındık zamanı kızımda bende alerjık durumu olmustu kızıma kullandım kılosuna gore damla sayısını ayarlıyorlar ben ıkı kere kullandım kızıma yaramıstı hatta uyku bıle yapıyor valla ama ben sadece 2 kere kullandım bıraktım
aybarsmom34 SerraD-1823 İlk günden etkisini gösteriyormuş. Bizde de ilk gün falan bir işe yaramadı. Daha sonra ki günlerde kullandım tabiki belki etkisi olur diye ama kesinlikle olmadı. Doktorum bu arada uyku için vermişti. 15 gün kullanmamı söylemişti. 🤷🏻♀️