Cinarberkinannesi Merhaba kizlar benim bi sorum vardı spiral taktirdim 8 9 ay once adet donemlerim hem gec hemde uzun suruyor basina gelen varmi sizin adet uzunlugunuz kac gun oluyor? Benimki 10 gun suruyor bazen
_Goktugunannesi__ Cinarberkinannesi Benimde adet düzenim değişti her ay 5 gün olurken şimdi 20 22 günde bir 8 9 gün oluyorum ama miktarda artış olmadı
sibelkilic Cinarberkinannesi benımde oldugum gunden takıp edıyorum 4-5 gun her ay uzuyor olma surem oluncada 7 gun suruyor bazen 8 kanama cok oluyor bu normal dedı bana doktor gec olur olunca kanaman cok olur uzar korkma dedı bana
-Sweetdream- Cinarberkinannesi benimde aynı öyleydi doktoruma gittim vücut bakır spirali kabul etmiyor olabilir dedi ilaç verdi 3 gün kullan hala devam ederse değiştirelim hormonlu takalım dedi ilaçları kullandım 2 aydır düzene girdi
Nurbost Cinarberkinannesi evet uzuyor normal zaten. Bana doktor 10günü geçen aşırı kanaman olursa gel çıkarırz demişti. Benim önceden 5gün sürerdi. Şimdi 8 gün sürüyor. Ama son 2 günü falan leke leke geliyor
Cinarberkinannesi _Goktugunannesi__ bende 42 gun sonra oldum ve dun basladi dun asiri az geldi bugunde afedersin pedlere sığmıyor oyle cok geliyor spiral var diye mi böyle anlamadim
yunusbusraa _Goktugunannesi__ ben taktıralı 1.5 ay falan oluyor her gün leke geldi hala bitmedi sizde de böyle mi oldu
_Goktugunannesi__ Cinarberkinannesi ilk 1 yıl adet düzensizliği yaparmış eğer kanamanın çok olur ve süresi uzarsa doktora görünün spiral yaramamış olabilir
_Goktugunannesi__ yunusbusraa Evet ilk zamanlar da oldu 1 aya yakın 2 günde bir falan akıntımın rengi kahverengiydi
bebekgel Merhaba spirali adetken taktırmak şart mı bende taktırmayi düşünüyorum ama adetime daha çok adet degilken de takıyorlar mi
Cinarberkinannesi -Sweetdream- hangi hastaneye gittiniz acaba ya her doktor bir olmuyor istanbulda misiniz
-Sweetdream- bebekgel arkadaşıma takmışlardı kan testi yapıyorlar gebelik yoktu taktılar devlet hastanesiydi o da
Asyameva1 Bende Kasım ayında spiral taktım. Adetim düzensiz reglden 1 hafta önce lekelenme oluyor reglden sonra da lekelenme uzuyor. 6 aydan sonra düzelir dediler 6 ay bitti halâ devam ediyor anlamadım.
-Sweetdream- Cinarberkinannesi izmirdeyim ben özel can hastanesine gittim doğumu yaptığım doktorum taktı zaten o süreci takip ediyor