ahlavinyyaaa 95 gün oldu doğum yapalı adet görmedim hatta 20 gün önceye kadar lekelerim vardı şimdi gebelikten şüpheleniyorum baş ağrısı aşerme gibi durumlar oldu paronaya olma ihtimali var mı
AlpBeyinAnasi ahlavinyyaaa korunmuyorsanız tabii ki hamile olma ihtimaliniz var. Test yapın isterseniz, varsa hayırlı olsun ❤️
1sirinannesi ahlavinyyaaa Neden olmasın ki, hele doğumdan sonra olasılık daha yüksek, çünkü vücut gebelik geçirmiş çok kolay bir şekilde olur. İnşallah yoktur negatif çıkarsa, iyi korunun derim.
Minnosannesiii ahlavinyyaaa yani korkuyorsanız neden korunmuyorsunuz kusura bakmayın sakinleştiremeyeceğim. 3 aylık bebeğiniz var. Hamileyseniz de hayırlı olsun. Değilseniz ve istemiyorsanız korunun.
ahlavinyyaaa niloyaaa dün tek çizgiydi bugün tam atacakken belirsiz bir çizgi gördüm testin arkasında 20 dk sonra çıkan sonuç geçersizdir yazıyor
mervyyy ahlavinyyaaa evet canım uzun süre sonra tekrar baktığında sonuç yanlış oluyor ama dikkat et adet olmadıysan bile korunun bence olma ihtimali var sonuçta
niloyaaa ahlavinyyaaa kan testi verip emin olduktan sonra kendinize uygun bir korunma yöntemi belirleyebilirsiniz