meyrmo Benim gibi olan var mı kizlar biriyle küsüm mesela ama mimiklerimi kontrol edemiyorum gülesim geliyor bu durumdan da çok rahatasizim psikolojik bir rahatsızlık mi acaba böyle olan var mı
Simsimy meyrmo Ben hiçbir zaman kontrol edemiyorum. Dilimi tutarım ama yüz ifademi aslaa. Hemen anlaşılır her şey suratımdan
midekoruyucu meyrmo psikolojik olabilir ama bak ben normal olduğumu düşünmüyorum 😂😂😂 kemal sunal gibi olmayan topla oynayasım geliyor bazen, içimde çalan müzikle oynuyorum falan 😂😂
Simsimy -_Esra_- Dilimi tutarım derken şöyle ağır konuşmam. Tatlı dille konuşurum 😂 Yoksa felaket dobrayım. Kırıcı halden uzaklaştırır yine derim diyeceğimi. Ha yüz ifadem her şeyi ortada döküyor zaten.. Ne kadar yumuşatsanda nemrut suratla söyleyince kırılan kırılıyor.
Deletedmom_108 meyrmo Ne dilimi tutarım ne de yüz ifademe engel olabilirim. Dilim söyler yüzüm de düşer hemen suratım beş karış olur 😁
terliklerimlegeldim meyrmo Ay ben asla belli etmeden duramam, ben sussam suratım anlatır. Boka bakar gibi bakarım ahhsdhshdhdhdh
theblackvirgo meyrmo kocama asla kuş kalamiyorum ama kaynana olsun elti olsun boka bakar gibi bakarım dilim sussa yüzüm konuşur Allah var iyi bişey de değil ama herkes haddini bilcekki yüzümdeki tebessümü haketesinler
linosko1 meyrmo evet sinir bozucu ama gercekten kırıldıysam mimik oynamaz bende ama basit bir sey ise gülebilirim
Annesi23 meyrmo dudağınızn iç tarafını ısırın eşim kusken sebeklik yapar bende bu taktiği uygulayarak bütün ciddiyetimi korurum 😂
Eylul301023 meyrmo bence çok ciddi bir şey olsa gülmezsin bende öyleyim olay ciddiyse asla gülmem ama çokta değilse tutamam kendimi 😄😄