Urasss13 Kızlar çekirdek kahve kullanan varsa yumuşak içimlik güzel diyebileceğiniz kahve var mı? Moliendo ravello kullandım gayet güzel içimi yumuşak ama biraz daha pahalı diğerlerinden o yüzden buna yakın bildiğimiz kahveler var mı?
Deletedmom_112 Urasss13 Benim favorim Gloria Jeans’ın çekirdek kahvesi ama internette satışı yok galiba sadece cafelerin de satıyorlar. Tchibo çekirdek kahvenin de içimi güzel onu da bir ara alıyordum.
NmalkoC Urasss13 Ben genelde koyu kavrulmuş içtiğim için fiyatı uygun 6 kg olarak anişah coffee alıyorum az kavrulmuşlardan bence deneye deneye bulursunuz 250 gramlıklardan alıp deneyin farklı hangisi hoşunuza giderse ondan devam edin
Urasss13 Marianne teşekkür ederim bakacağım. Moliendo caffe crema kullandınız mı onuda merak ediyorum
Urasss13 Deletedmom_112 zaten başka bulamazsam Tchibo alacağım Gloria jeans vardı bir ara uğrarsan aklımda olsun sağolun. Moliendo caffe crema denediniz mi hen onuda merak ediyordum
Urasss13 NmalkoC ben yumuşak içimli kahve içebiliyorum moliendo ravello denedim çok güzeldi ona yakın bir kahve arıyorum