yaseminsemih Merhaba oğlum 1 aylık emzirdikten sonra mutlaka ağzından burnundan kusuyor normal mi başına gelen varmı ikizi var kızım o çok kusmuyor canım sıkılıyor :(
Asyatn yaseminsemih benim de aynı sekilde ağzından burnundan geliyor öyle çok aşırı değil ama az az. Bi kere aşırı çıkardı. Bir de arada bir sadece su seklinde geliyor bende anlamadım
Annelik9292 yaseminsemih benim de 25günlük aynen söylediğiniz gibi iki doktorada götürdüm yenidoğan bebeklerin çoğunda varmış böyle bazen üç ay bazen altı aya kadar sürebiliyor dedi..Birde bebeğim çok aşırı gazlı oda kusma yapıyormuş yada fazlasını da kusuyorlarmiş sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum.
sedalala Merhaba miktar olarak fazlaysa muhakkak doktora gidin. Sütünüz çok tazyikli mi geliyor? Öyleyse belki midesini rahatsız ediyor olabilr.
kiliclar [bilinmeyen] reflü olabilir canım anne sütüne katılan kıvam arttırıcı bebelac thickenar var ondan alıp deneyebilirsiniz eczanede satılıyor.
yaseminsemih Annelik9292 evet çok zor durum teşekkürler biraz gazlı diğer ikizi öyle değil bebeklerimin o yüzden tedirgin oldum bende
damlabozkaya yaseminsemih doktorla bir görüş istersen reflü olabilir eğer emiyorsa bebelacın thickener diye maması var ondan alabilirsin.
salihayilmaz bebelac thickener var anne sütüne karıştırıp verince geri çıkarmasını önlüyor, doktorunuza bir sorun isterseniz