Premseskolar selin189_ tarlusal hap onu kullan 1 hafta sürüyo ilac sonra 15 icinde regl olursn gebelik süpen flan yoksa saayt
Hilalll9595 selin189_ valla alakası varmı bilmiyorum ama mahrem bölgesini temizleyince ben adet oluyorum 🤣🤣🤣🤣 tabi günüm yaklaşınca yada gecikince bunu yapıyorum bahsettiğim jilet fln değil çekince artık neyle temizliyorsaniz
Seftalikokuluhikayem20 Kuru soğanı ortadan ikiye böl kabuklu şekilde bir tencere de 1 2 bardak suyla güzelce kaynat ve ılıdıktan sonra iç çok güzel işe yarıyor
Seda_korkmaz06 Benimde 10 gün gecikmisti araya bayram girdi gidemedim doktora kafanıza göre ilaç kullanmayın lütfen gebelik testi yaptırdınız mi?
Seda_korkmaz06 selin189_ evet 15 gün sonra oldum. Tabi ilaç felan içmedim belki gebelik vardır diye evde test yaptım negatif çıktı. Bayram tatili bitti kadın doğuma gidiyordum tam o gün oldum.
selin189_ Seftalikokuluhikayem20 yani iki test yaptım bişey ckmadı ıki çocuğum var ztn bır daha çocuk asla düşünmüyorum çnkü eşim okdr sorumsuz ki bır hastaneye bile zor götürur odası bile ayrı odasına gıder uyur çocuklar ağlasa bile umrunda olmaz o yüzden ona bır daha asla çocuk vermem korunma var ztn ama bır an önce olmak istiyorum stresten çocuklarla bile ilgilenemiyorum
Seftalikokuluhikayem20 selin189_ Ya Allah yardımcın olsun canım hani hamilelik varsa öyle şeyler düşüklüğe de neden olabiliyor Allah korusun
Hilalll9595 selin189_ ben öyle yapıyorum çekince sinyal mi gidiyor açılma mi oluyor alltan sonra hastalanıyorum alakası var mı yok mu bilmiyorum tabi 🤣🤣🤣