sekerportakali9 Geçen a101e geldi daha önce kullandığım bir şampuandı diye aldım, saçlarımı acayip kuruttu kırdı ve dökmeye başladı bıraktım kullanmayı. A101 den alıp aynı şeyi yaşayan var mı?
GokcelifMom sekerportakali9 Ben 1 seneye yakın kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine saçlarım kendine geldi.
Mrvsmt2502 sekerportakali9 doğum sonrası kullanmaya başladım Argan yağlı ve siyah sarımsaklı dönüşümlü kullandım benim saçlarımı toparladı. Ama a101 den almıyorum içerik değişiyor mu bilgim yok
sekerportakali9 GokcelifMom peki a101den mi aldınız. Bende daha önce kullanmıştım ama bu sefer a101den aldıklarım mafetti saçımı
sekerportakali9 Mrvsmt2502 bende daha önce kullandım hiç böyle olmamıştı a101den aldıklarım saçımı kupkuru yaptı ve dökmeye başladı. Bende mi sorun var siye eşimde kullandı onunda saçları kırılmaya başlayınca bıraktık kullanmayı
GokcelifMom sekerportakali9 Evet sürekli A101 den alıyorum. İlk indirimdeyken almıştım baktım saçlarıma iyi geliyor her fırsatta almaya devam ettim. Tam 1 seneyi aşkın kullanıyorum.