Kızlar bebeğim 6 aylık grip olmuştu ilk defa hasta oldu doktor zaditen damla verdi ve boğaz sipreyi filan onları kullan hemen antibiyotik vermeyelim dedi kullandım ilerledi öksürük başladı götürdüm antibiyotik ve hava başladı basit grip olsaydı 3 4 güne bunlarla geçerdi antibiyotiksiz geçmicek dedi neyse 1 hafta kullandım kontrole gidince hafif bir akıntı kalmış ama geçer önemli değil gayet iyi şu an sıkıntı yok antibiyotik hava keselim zaditene devam edelim elinde var dimi dedi var dedim normalde 2 kereydi günde teke düşür gece yatmadan ver 1 ay sonra görüşürüz dedi şimdi şunu anlamadım neden o damlaya devam edicem ki bebeğim normalde çok gaz sancısı olan bi bebek 4. Mamamız sütüm yetmiyor bir sürü gaz damlası kullandık geceleri uyuyor ama hep kıvranarak ıkınarak uyuyor hep sabaha kadar uykusunda kıvranıyor mamaya bağlamıştı doktor mama değiş uygun mamayı bul değişerek hep demişti ama sanırım acaba alerjiye mi bağlıyor o kıvranmalarını sadece gazdan değil alerjisi de vardır onun da etkisi vardır diye düşünüp o yüzden mi devam etmemi istedi anlamadım uyku da yaparmış bu damla ben uyku yapan şeyleri sevmiyorum bu yaşta bebeğe bunu vermek uyku yapan şeyleri bana doğru gelmiyor o kadar aklım takıldı üzüldüm ki internette yan etkileri de çok fazla yazıyor çok endişeliyim varmı kullanan nedir bu tan olarak