meryem2124 Kızlar bebeğim 2 ay 12 günlük ama emzik istemiyor ağzına verdiğim de öğürüyor resmen midesini bulandırıyor siz emziğe nasıl alıştırdınız var mı bir yöntem
sumeyyeasellina meryem2124 benim kızımda 2 aylık almıyor ilk doğduğunda aldı 2-3 gün sonra bıraktı aynı öyle midesi bulanıyor gibi öğürüp atıyor bende bıraktım artık oğlumdada aynıydı o hiç almadı
[silindi] meryem2124 benim bebeğim de almadı bence hiç o topa girmeyin derim zaten alışınca bırakması gerçekten çok zor oluyor zamanında bırakmayınca diş damak problemleri de ortaya çıkıyor. Boşverin almıyorsa hiç zorlamayın bence.
songulasln meryem2124 farklı bir emzik deneyin. İlk aldığım emzikte aynen böyle yaptı kusacak gibi oluyordu farklı bi emziği tuttu.
sumeyyeasellina meryem2124 aynen canım vazgeçtim yani dedim kullanmayan bi çok kişi var ve sonrasındada bıraktırmayla uğraşmaktansa oğlumda almamıştı bi sıkıntısını yaşamadım hiç bir zaman oğlum 4 yaşında şimdi. Kızım 2 aylık uğraştım çok güzel çeşit emzikler aldım ama buda almayınca vazgeçtim
summ4 meryem2124 ben ilk doğduğunda verdim gece beni emzik niyetine kullanıyordu Eczaneden Tommee Tippee emzik aldım bebekler seviyor deneyin derim emzik büyük rahatlık
girlmomm meryem2124 6-7 ay uğraştım almadı mı asla almıyor ilk başta alışır bağlanıyorlar bence bende pes ettim bıraktım
fluoksetin meryem2124 Israrla deneyin belki tutar aksi bir durum olmadığı için bir öneride bulunamıyorum maalesef 😔
Ccyyln meryem2124 ilk kızım doğduğu gün aldı şimdi 35 günlük bebeğim var o almıyor emzik gece de hep memede kalmak istiyor keşke emzik tutsa uykuya geçişte büyük kolaylık
elifkinaci meryem2124 bende çok uğraştım hala tutturamadım 6 aylık olacak bebegim neredeyse. Buradan avent in emziğini önerdiler siparis verdim bakalim gelince birde onu deneyecegim tutmazsa ugrasmayacagim artik