Deletedmom_102 Ya oğlum sanki uzamiyor kilo alımı durdu gibi hissediyorum birseyde yemiyor hemen yoruluyor hemen hasta oluyor 11 aylikken nasılsa aynen öyle biberon 180 ml bi geçemedik onuda dibinde bırakıyor kac aydır böyle sizinkiler nasıl bu 1 buçuk yaşından sonra böyle mi olacak yoksa sıkıntılı bir durum mu anlamadım.Boyumuz 80 cm kg 11 400 yani
alinduhatg Deletedmom_102 03.09.2022 doğumlu 180 ml biberon bıtmıyor bazen kalıyor 🫣 Yemekte çok seçici Sürekli haraket halimde uyanır uyanmaz kalkıp koşar 😂 12.500 kilo Boyunu bilmiyorum 😂
benbuyum Deletedmom_102 24 aylık ,12 kilo 87 cm maalesef uzun zamandır sabit kaldı ilerlemiyor şükür sağlık sıkıntısı falan yok ama işte büyüdükçe daha az alıyorlar
Sedaalya Deletedmom_102 boy kilo bunlar genetik. Kızım 25 aylık 10.7 kilosu,boyu 90 cm. Kilosu az boyuda uzun olunca tam bir çubuk kraker olarak geziyor ortalıkta. Ama doktorumuz tahlillerinin temiz olduğunu ve genetik olduğunu söylüyor. Babamızda zayıf. Sağlık herşeyden önce,takılmamaya çalışın
Uzuunkirpiklimm Benim oğlum 17 aylık 81 cm 10 kilo o da karnı tok tartıldı ,bugün doktora götürdüm kilo almıyor diye normal diyip durdu bende anlamadım kan tahlilleride güzel çıktı sanırım genetik
parisbebek90 Deletedmom_102 gece beslenmesini 14. Ayda kesmiştik. İlk gün uyku öncesi sordu, Ayran içtin ve artık büyüdün karnın tok uyuyabilirsin dedim. Zorlanmadı
KubraKaranKaya Deletedmom_102 bizde 20 aylığız 80 cm 10300 kilosu. Kilo alımı durdu aylardır aynı. 18 aylıkken süttün kestim. İştahıda sevdiği birkaç şey var sadece onları yiyor
Gboncukerdogan En kısa benim kızım sanırım 😏 19 aylık, 75 cm boyu, 9 kg kilosu. Biraz minyon. Çok öyle aman aman bi iştahı yok. Ama hareketli
Atlasmother Deletedmom_102 Nacizane tavsiyem mama yerine normal yemekleri yemesini sağlamanız. Mama ve ya süt karnını tok tutabilir ama bu yaşlarda kilo alımına çok etkisi yok normal yemeklerden yese kilo alabilir. Genetik etkenlerde var tabiki o ayrı kilo almazsa da sağlıklı olsun yeter 🌼