Momomom ZmrtDila hep yaşadığımız bir durum her zaman kızım çok terliyor yaz kış kaç kere zıbın değiştiriyorum bilmiyorum tahlillerine baktırdık bişey de çıkmadı çok şükür
35aysegul ZmrtDila 6,5 aylık 7 olcak yakında bizimde öyle özellikle mama yediğinde başı sürekli su gibi terler. Ama ben sorun gözüyle hiç bakmamıştım tahlil mi yaptırmamız lazım neden diye, sıkıntılı bişey mi bu. Babası da terliyor diye ciddiye almamıştım
Busraata33 ZmrtDila Alerjik bebek olduğu için terlemesi normal diyor doktorlar aşırı kafası terliyor ve ben bu kadar terleyen çocuk görmemiştim
kagan221_ ZmrtDila canım aynı durum bizde var iki aydır ve kilo alımı durdu doktora sordum rahat bir uyku çekmez ise bebek kilo almaz dedi bizde burun tıkanıklığı sıkıntısı oluyor alerjik gibi değil gibi burun kanalari dar ondan kaynaklı dedi siz sordunuz mu
kagan221_ ZmrtDila bizz 8 Aylik olduk ama en son 10 kiloydu 6 aylıkken 9850 kilosu pazartesi günü belli olcak alıp almadığı artık tekrardan
kagan221_ ZmrtDila biz geçen cuma sünnet olduk sünneten sonra kafasındaki terleme kesildii vardır bir sebep bize çocuk doktoru burnundan dolayı demişti ama değişen bişe yoktu burnunda bir an kesildi.