aytas kızım doğduğundan beri sleepy kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama 5 numaraya geçince sürekli çişi üstüne çıkmaya başladı gün içinde 2 kere yaşıyorum resmen başına gelen var mı? Ve 5 numara bez bana çok ince geldi
Kuzeynepp aytas ay okuyunca dikkat ettim bizde 5 de vu sorunu yasadık hadı gece anlarm sabaha kadr değişmıo ama gndüzde oldu ki ben cok sık değiştiririm annemler hep abartma daha dolmadı der . Acaba küçülmü geliyor die 6 ya gctik
defnegynk aytas 5 numarada genel sorun sanırım. Bizde doğduğundan beri Sleepy kullanıyorduk. Sonra molfix e geçtik çok fazla çiş çıkarıyor. Gece yatmadan bi numara büyük takıyorduk ama o bile kocaman oluyordu. Sızdırıyordu.
biraslananasi aytas böyle bir sorun yaşamadım sadece kalıbı çok küçük olduğu için kilo aralığında olmamasına rağmen 5 kullanıyoruz biz
Birpamugunannesi Ben 5 numara külot bez kullanıyorum aynı sorun bende de var yenidoğan dönemine geri döndük resmen sürekli üst baş değiştiriyoruz bende indirimde stoklu almıştım bitmiyor😅
defnegynk Kuzeynepp 6 numarada da vardı aynı şey. Sızdırmıyordu ama bezin üstü sanki ıslanmış gibi oluyordu.
Miraygamze55 Yalnız değilmişim bu konuda biz de 5 numara kullanıyoruz bizde de sorun var pişik yaptı bir de değiştirdim ben de migrosun bezini kullanıyorum memnunum şimdilik
Zeliff aytas biz sleepy extra kullanıyorduk bir kez bulamayıp extra olmayanını almıştım 5 numarada dediğiniz gibi taşmıştı hep. Extra deneyin birde en çok rahat ettiğimiz bez o olmuştu. Gerçi paketler değişti yenisinden memnun kalmayanlar var.