Merhabalar kızlar size bişey sormak istiyorum siz olsanız ne yapardınız?ben 2.5senelik evliyim evlenirken kaynanam benim durduğum dairede oturuyordu sonra o üst katı yaptırdı sonra onun oturduğu daire bana yapıldı mobilya borcu altın borcu bi ton borçla evlendik hala biz mobilya borcu ödüyoruz eşimle 11aylık bebegimiz var kaynanamlar cocuguma yardım ettiği şey sadece bebek arabası alınırken 300tl bide doğum sırasında 300 TL alltlı üstlü oturuyoruz benim annemde kiracı çalışıyor bu yaşında benim bebeğimin beşiğini o aldı 1.500milyar takı takıcaktı ben taktırmadım kaynanamlar takmadı diye benim kaynanam yardım olarak iyidir ama para konusunda çok cimridir,arada kayınpederim bebeğime bez alır o kadar ,bu gün eşimin dedesi geldi memleketten 4.cuval köy yicekleriyle herkesin poşeti ayrı kaynanamın kızı 4ay önce evlendi onuda kaynanam evde ayırır verir ama sıra bana geldiğinde gel al benim dolaptan al hep böyle benim bunu sevmediğimi bile bile hep bu şekilde hareket ediyor bir yiyoruz borç ödedigimiz için ama evlerimiz ayrı sonuçta ben artık çok sinirlenmeye başladım,minnette etmiyorum istiyorlarki ben söyliyim alırken gidim onun dolabımdan alıyım bende almıyorum gidiyorum pazardan parayla alıyorum çünkü zoruma gidiyor benimde bi Evim var neden bu şekilde bana yöneliyorlar bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ?