esmanur433 Merhabalar bu aralar eşyalarımı değiştirme hevesi geliyor bu tepsiye uygun çay bardağı takımı arıyorum bir türlü istediğim gibi bulamadım böyle şeylere meraklı arkadaşlar bana yardımcı olabilir miiiii🥹🥹🥹🥰 Tepsi bu
abidikgubudikisler esmanur433 neredeyse 6 yıllık evliyim, tepsiye bardak uydurmak hiç aklıma gelmedi 😂😂 güzelmiş güle güle kullanın 😀
dilarademiry esmanur433 madame coco Porland Karaca bu üçünün bardakları güzel olur bakın bi isterseniz
esmanur433 abidikgubudikisler uydurmak değilde misafirlik için diyeyim misafir çay bardağı ve tepsisi diyeyim 😅😅 teşekkür ederim
esmanur433 melera model dediğiniz var mı şu diye çay bardağı için olabildiğince su temas ettirmem ama kullanım kaynaklı kararma da olur mu kii
esmanur433 dilarademiry ay bunlar çok güzel ama bi kısmı baya pahalı 7.500 tl asla vermem kırılırsa 70 parçaya bölünürüm çünkü bide kiracıyım taşınırken kucağımda taşımam gerekir ama gerçekten harika zevkiniz çok teşekkür ederim 🥰💕❤️
esmanur433 dilarademiry porland bakıcam sanırım orada beğendiğim baya güzel şeyler var ama çok teşekkür ederim çok fikir verdiniz 💕❤️🫶🏻
melera esmanur433 tabi olacağına eminim çok başıma geldii. Yani mutlaka kararıyor bir süre sonra. Model olarak çoğu modeli madame coco beyaz amblemli olanlar uyar. Tam anımsattı bana.
esmanur433 Meri-Mel yok gerçek ama 41 parça🙈 ama zaten almam kiracıyım bide bebekliyim kırılırsa krize girerim çıkmam 😂😂😂
esmanur433 agzimizintadikacmasin ay teşekkür ederim gene de ama beni bi tık şey yaptı 🥰😂ama aklımda fikir edindim en azından o bardaklara benzete bakıcam 🥰🥰🥰
Meri-Mel agzimizintadikacmasin Ama şey yazmışsın bana ne şey başka set başka 😃👀 işin şakası fiyatlar ne ya 5 yıldır çeyizlik almıyorum uçmuş gitmiş 🥺