tostperisi Cgdmnl benim kızım da 9 aylık tam o dönemlerde aşırı yapıyordu genelde uykuya geçeceği zaman çok takılmıştım bende bayağı araştırmıştım. Kendini sakinleştirmek için yapıyor falan yazıyordu genelde şu an yapmıyor unuttu sanırım şarkı çıktığı zaman da yapıyor bazen
Aslnakn Cgdmnl bizimkide aynı şekilde ara sıra kafa sallıyor ellerini yumruk yapıp kendini sıkıyor normal bence kendini keşfediyorlar ha bide şu kendini sıkmayı istediği birşey olmayınca yapıyor😂
beyazkrizantem Benimki de 3 gündür tiki vsrmis gibi davranıyor 7.5aylik garip hareketler bizde de var
Cgdmnl beyazkrizantem çok evham yapıyorum sanırım,yani oyuncaklarını ağzına götürünce çok yapıyor bazen de durduk yere
derinidil tostperisi benim bebeğim de 1 aydır bunu yapıyor. Sizinki bunu yaparken böyle hayır yapar gibi mi yapıyordu? Benim bebeğim bir sağ omzuna doğru yatırıyor bir sol omzuna doğru bu şekilde mi sallıyordu sizin de?
Hasret_60_ Benim oğlum da 18 buçuk aylık bazen oda sallıyor yemek istemediği zaman yada bişeyi yapma dediğim zaman ister istemez insan acaba diyo 🤷♀️
Hasret_60_ gulirmak benim.oğlumun kulağında enfeksiyon var bazen kulaklarını kapatıyo ilaç yazdı inşallah geçer🤲
Aslnakn Cgdmnl 😂😂 aynen vallahi bizdede aynı ben bayağı araştırmıştım istediği birsey olmayınca veya istemediği birsey yapınca sıkabilir kendini yazıyordu cok doğru gözlemledim karnı doyduktan sonra yemek verince veya istediği oyuncağı vermeyince deli gibi sıkmaya başlıyor kafa sallama da normal bence ya kendini keşfediyor✨
hellow derinidil merhabalar isme tepki verme ,sosyal gelişimleri iyise bence problem yok.O aya özgü gelişim