Beyzars Arkadaşlar merhaba. 4 aylık bir kız çocuğu annesiyim. Yapılan tahlil sonucu paratroid çıktı ve alınması gerektiği söylendi. Bu süreç içerisinde il merkezindeki araştırma hastanesine gideceğim ve bebeğime kayınvalidem bakacak. Bebeğim emiyor ama sağarken süt gelmiyor. O yüzden mama vermek durumunda kalacağım :( önerisi olanlar ve bu ameliyatı olanlar varsa cevaplarsanız sevinirim.
sadu1990 Canım çok öncelikle çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir, benim kızım 14 günlük hem beni emiyo hem de aptamil veriyorum
Beyzars sadu1990 Benmde emiyor ama atak döneminden midir nedir bugun emerken hep ağlado istemiyo pek napıcam bilmiyorum :(
ikiprensesannesiiiii Ben de aptamil pronutra kullanıyorum eğer gaz ve kabızlık olursa aptamil conformil verin
kiliclar [bilinmeyen] aptamil öneririm benim bebeğimde uzun zamandır yiyor ben çok memnunum tavsiye ederim.
Krc Beyzars sagim makinası kiralayin üzülmeyin sutunuz azalmsn. Saat baasi yada 2, 3 saatte bur sağım yapın emmesine gerek yok sütünüzu bosalttikca çoğalacak. Geceleride bu rutine uyun inanın sutunuz artar ve bitmez
damlabozkaya kesinlikle aptamil canım en iyisi ve en anne sütüne yakın olan o. ve bağışıklık güçlendiren bir mamadır
salihayilmaz çok geçmiş olsun, ben mama olarak bebelac gold kullanıyorum benimki en çok onu sevdi gaz kabızlıkta yapmadı, bizde memnun kaldık