melekkkizim Kızlar merhaba bebeğim 2 ay25 günlük son 3 4 gündür memede hırçınlık yapıyor ve özellikle akşamları çok ağlıyor sizce doymuyor mu kg 5500 3400 doğdu 3200 e düştü hastanede
elisasmother melekkkizim her ay yaklaşık 1 kg alması gerekiyor Doymadığına ihtimal bile veriyorsanız mutlaka mama vermeyi deneyin bence ben 2. Ayından beridir hem mama veriyorum hem emziriyorum 7 ayı bitirdik çok şükür
mucizemm94 melekkkizim sütünüzü sağın kaç CC çıkıyor izleyin ona göre mama takviyesine başlayın bizimde kiloda düşüş oldu mamaya başladık ek takviye sağlık ocağına gidip kilosuna.baktirin bence
Karakiz1 melekkkizim Anlamanın tek yolı emzırdıkten sonra mama vetmek doyup dpymadıgını bu şekılde anlarsın canım dohdugu kılo zaten mutlaka ıner şişlık gidiyor
melekkkizim sekerportakali9 yutkunma sesi zaten olmayan bir bebekti gaz damlası vermeye başladım bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım susmak bilmiyor aglayinca
sekerportakali9 melekkkizim o zaman çişli bez sayısından takip etmelisiniz kaç tane çıkıyor bir günde
etuerk melekkkizim kilo alımıda az olmuş muhtemelen doymuyor mama meme olarak devam edin aç demekki bebek
ensasilelf elisasmother merhabalar mamayı ne kadar kaç öğün veriyorsunuz benim bebeğim şuan 5 ay 6 gunluk acaba doymuyor mu sorusuna düştüm sürekli uyanıp emmek istiyor çünkü
atlas970_ Merhaba benim oğlum iki aylık oldu bugün son üç gündür doğru düzgün emmiyor istemiyor hiçbir şekilde ve sürekli uyuyor güzel gidiyordu kilo alımı falan neden az emmeye başladı acaba
karadenizl atlas970_ 5 aylık bnmkide çok az emiyor belli aralarla hep azaldı emmesi azaldıkça daha sık emzirmeye çalıştım sizde öyle yapın isterseniz
elisasmother ensasilelf genelde 90 ya da 60 cc hazırlıyorum ne kadarını içerse artık bazen hazırladığımıda içmiyor duruma göre değişiyor açıkcası günde 1 mama içtiğide oluyor 3-4 kez içtiğide