SedaOktenzbier asiri derecede arastirdim happy mom forumunda da elektrikli supurge konusunda uzman mediamarkt calisani bir arkadas vardi sag olsun yardimci oldu detayli bilgiler vermisti. Ne kadarlik bir sey ariyorsun bilmiyorum ama bir kez para verip iyi bir sey alayim diyorsan yazdiklarimi mutlaka dikkate al ben 1,5yil arastirdim cunku:)) Sonuc olarak ben torbali miele tercih ettim ve cok memnunum. Torba dolunca cikarip aticam cikarip surekli yikamak bana gore degil tembelim biraz:) toz torbasizlarda bir sure sonra motora toz kacma ve bozulma riski daha fazla oluyor aklinda olsun;)
Toz torbali alacaksan eger : miele (hazneleri cok genis ben alali 3ay oldu hala yarisi bile dolmamis torbanin) Teyzem yurt disinda yasiyor ve dedi ki sadece miele markanin supurgelerini kullaniyorlarmis yillardir da hicbir degisme olmamis emis gucunde vs.
Toz torbasiz alacaksan: paraya kiyip dyson ya da elektrolux.. Dyson da tek dez avantaji motorla ilgili sikintilari garantiye sokmuyorlar ve parcalari asiri pahali yeni supurge alinir yani. Avantaji, garantisi 5yil diger markalarin 3yil. Elektrolux de tercih edebilirsin guzel makinalari var cekim gucu cok yuksek dyson’a gore daha uygun fiyatli.
Bu 3marka disinda nilfisk’i begendim kabe’yi bu markanin supurgeleriyle supuruyorlarmis dusun artik :) ama servis olayi Turkiyede skntili olur diye almadim.