twinsmomm2 Alinabal bir bebeğim de 3 ay 20 günlükken başladı onu atlattık 4 ay 14 günlükler şuan diğerinde başladı bu sefer de.Cok uykusu olmasına rağmen uykuya direnme,ağlama,uykuya dalınca ağlatarak uyanma oldu biz de
[silindi] Alinabal dun 4 aylik oldu 1 haftadir uyku gerilemesi meme reddi ve sürekli aglama hali kucakda durmak istiyor aksam 7 bucukta uykusu geliyor bir kıyamet kopariyor ki kimse sakinlestiremiyor battaniyede salliyoruz neyse uyuyor uyanmıyor fazla bir iki defa emmek icin uyanir sonra sabah 6 bucukra uyaniyor ilk uykuda biraz mız miz ama sonra 2 3 . Uykulari yapacak olsa resmen aglamaktan bayginlik geciriyor heleki grce uykusuna uyucagi zaman resmen bayginlik geciriryor hic bisekilde susmuyor cok zoe meme de tutmuyor uykuya dalinca veriyorum memeyi
sophiegermain Benimki de 4 ay 7 günlük bu ara aglama krizleri biz de yaşıyoruz. Bir de geceleri her saat başı uyanir oldu iki gündür emzirmem için. Bu da mi atağa dahil?
_sedakasm Benim oğlum da aynı saat başı uyanıyor 3 ay 24 günlük sürekli emmek istiyor ne zaman geçecek bu süreç
eliffuly 3 ay 16 gunluk 5-6 gundur bpzuldu uykular uyumuyor sureklı huzursuz ve aglıyor ınsalallh cabuk gecer
[silindi] sevdaugrl su an 5 ay 18 gunluk 4 gundur falan düzeldi emmesi o da sesiz bir yerde olmasi lazim yoksa yine emmiykr cunku etraf ilgisini cekiyor herseye bakmak istiyod
hlyyy arasbek merhaba çok zaman geçti ne zaman direnmesi bitti hatırlamıyorum ama o zamandan beri gece 1-2 ya da en iyi ihtimal 3 saate bir emmeye kalkıyor şu anda 1 yaşındayız 12. Ay atağı varmış gece kalkıp oturmalar başladı😂😂
hlyyy arasbek yalnız tek uykuya düştük o zamandan beri de öğlen uykuya geçmesi çok kolay oluyor akşam da zorlamıyor ama dediğim gibi sürekli uyanmaları var gece. Siz 4. Ayı sorduysanız en fazla 1 ay sürmüştür muhtemelen
momfanti Biraz fazla sıcakta daha iyi uyuyolar haberiniz olsun 😄 ben uyku tulumu ustune muslin ustune dereceyi arttirdim daha iyi uyudu