Yelda35 Kızlar sigara fiyatları, alkol fiyatlarını biliyor musunuz? Yurt dışına çıkacağız ona göre ayrı bir para ayıracağım sigara özellikle
Ssude Yelda35 yurt dışına giderken sigara pahalıya geliyor yurt içine gelirken daha uygun olur. Her sigaranın fiyatı ayrı. Üçlü karton almak daha uygundur. 100 Euro ayırabilirsin bütçe
sadekahve_bitter Yelda35 Ocak ayında Karadağ’dan gelirken genelde alkol alıyorlardı İçmediğimiz için hiç fiyatlara bakmadım ama 100-200€ ayırın
Yelda35 Ssude evet geçen yıl öyle almıştım ancak buradan geçerken adaya sigara 1 paket kabul ediyorlar mecbur bırakıyorlar yani
Efeannesi_ Yelda35 şimdiden hayırlı yolculuklar 🥰bbizde nasip olursa 2 haftaya almanyaya gidicez pasaport bekliyoruz
Ssude Yelda35 bavulun içine koy dağıtarak koy. Yani biz hep öyle yapıyoruz. Birer ikişer kıyafetlerin arasına koyuyoruz
Yelda35 Ssude Yunanlar çok kıl ruj şişesini sigara sandılar açtılar baktılar ve geri dönecekmişim diye sordular bende bir şekilde memiklerşmin içine koydum 😂
Yelda35 Efeannesi_ sizede iyi yolculuklar diliyorum bende seneye inşallah gideceğim kardeşim Berlin de
Efeannesi_ sadekahve_bitter evet teşekkürler 😊ilk defa yurtdışı na çıkıcaz ve şansımız yağver gitti sanırım
Ssude Yelda35 😅😅😅 bence çok zorlamamak lazım o zaman haha sen bütçe 100 Euro ayır 😅 kalanı senindir zaten