Maka_Paka gokceege 8 aylığa yakın bir kez verdim. Bu tavuklar yararlı değil bir şey değil hatta zararı çok keşke köy tavuğu bulsak da versek ama nerdeee
BuzluLatte gokceege 8 aylıkken vermeye başladım. Sadece ortival marka alıyorum. İlk haşlama şeklinde verdim. Şuan kızıma sulu fırın vs tarzinds veriyorum. Haftada 1 kere
Eylul301023 gokceege bugün doktora gittim de 6 ayligiz corbalarina lezzet katmak için tavuk eti koyabilirsin dedi köy tavuğu alınca kullanmaya basliyacagim
Moms0710 Tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası yapıp içine tavuk parçaları didebilirsiniz besleyici ve lezzetli oluyor
Maka_Paka gokceege Ne güzel. Bizde yazın memlekete gidince artık. Suyunu da corbalarina koyabilirsiniz
Melike_ikra gokceege ya ben anlamadım tavuk güvenli değil o güvenli değil bu güvenli değil biz bu bebeklere ne yedirip içiricez ya kafayı yicem 😂
gokceege Melike_ikra köy tavuğu var bende verebilirim artık yazılanlara göre ama yapacak birşey yok tabi artık herşey doğal değil
Maka_Paka Melike_ikra Tavuklar fabrikasyon şeklinde büyüyorlar o yüzden. Sebze,meyve, kuzu eti biraz büyükse dana eti,kıyma her şey ☺️