Beyzanurlina mustafaaras19 emzirmeye devaö et kuşum 1 saatte 1 bucuk saate bir emzır aç kalmasın hiç kalem gibi şırıngalar var eczanelerde mamayı emzırdıkten sonra gene ver iyice doyursun bizimki emiyo sütüm yetiyo allaha şükür ama uzayan sarılık bızımkı galıba doktor 3. Haftadan sonrasına uzayan sarılık diyo 10 bizimki 9 bucuga düşüyo gene 10 oluyo böle sürüyo bizimki emzırdım halde düşmüyo işte bizim doktorda 13 sınır dedı bizede
mustafaaras19 Teşekkür ederim tek tek herkese yardımcı olduğunuz için sağolun deneyeceğim sarı lamba güneş ışığı şekerli su mama altın geçmesi için artık herşey yapıcam 10 günlük yavrum sık sık emzırıyorum ama yetersiz sanırım
Beyzanurlina mustafaaras19 2 gunde bir cagırmasıda ayrı bı olay zaten başka doktorada gosterın kuşum bende öle yapcam 2 gunde bır cocuktan kanmı alınır cocuk kan sekeri düşmüş ki sarılık olmuş bizimkide öle oldu meme tutsun dıe vermedık mama sarılık oldu cahıldım ilk cocugum blmıyodum tabı bence başka doktora gotur cocugu bende öle yapıcam
BMA mustafaaras19 sagip cay kasigiyla veya biberonla ver benim oglumda tek gogustu ama gogusumu bile emmiyodu ben 1 ay hep kasık ve biberonla verdim sagip sagip gecleri 1.5 saatte bi alarm kurup kalkip yedirip yatiyodum hamdolsunn gecti biz yatis yaomak zorunda kaldik eve gelince direj boyle yaptim