sna44 Merhabalar kızım 1 aylık gündüz nerdeyse uyumuyor Sizin bebişler ne durumda akşam uykusuna kaçta geçiyor ve saat kaçta uyanıyor
hilaallc sna44 benimde 1 ay 8 günlük bebisim var gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor , akşamları genellikle 9 gibi uykuya geçiyo sabaha kadar sadece emzirmek için o uyandığında kalkıyoruz
hilaallc sna44 birde benimki kucakta yada memede uyuyor yerine yatırdığımda uyanıyor sizinde öylemi ? Ben d vitamininden olduğunu düşünüyorum çünkü d vitamini akşam verilmemesi yazıyor uykusuzluk yaptığı için ondan olduğunu düşünüyorum . Siz d vitamini kullanıyomusunuz ?
aass2024 Eskide kalmış o uyuyan bebekler 🤣 3 aylık oldu gündüz uykusu gelirse götünü yırtıyor uyumamak için. İlk ayında da aynıydı ikincisinde de 🔫 bazen yanlışlıkla uyursa ben de şaşkınlıktan ne yapacağımı bilmiyorum 🤣
sna44 hilaallc evet kullanıyorum sabahları veriyorum d vitaminini. Geç saatlerde verilince uykusuzluk yapıyormuş bilginiz olsun
gizemm01 hilaallc benimkide öyle. D vitamini mi gündüz uyutmuyor dicem ama sabah d vitamini damlattım akabinde 1 saat uyudu. Gündüz uyumaz yatağına koy uyanır. Memede kucakta uyur