yasemin1812 Kızlar günde 3 damlaymış , ben 1 Damla veriyordum aklımda neden öyle kaldı bilmiyorum ya moralim çok bozuk. Kızım da 4 aylık bi sıkıntı olur mu acaba
mucizeminnosum yasemin1812 ben de öyle eksik veriyomuşum sonradan farketmiştim o aylarda çok üzülmüştüm ama çok şükür bişe olmadı içiniz rahat olsun🌸
Ayseglpolat yasemin1812 ya bende 1 damla veriyorum eczacıı öyle dedi diye. Ocean kullanıyorum fıs olarak kullanırsan 3 damla olarak 1 dedi yanlış mı acaba
mmellissa yasemin1812 yaz geldi artık hergun dışarı cıkarıyorsanız zaten gunluk d vitaminini alıyordur🥰
yasemin1812 mucizeminnosum evet ya nasıl gözden kaçırırım nasılsın fark etmedim bugüne kadar bilmiyorum
mucizeminnosum yasemin1812 çünkü herkes 1 fıs veriyo normalde kullanması yada sıkması daha kolay diye ama ben damlalıkla daha kolayıma geliyo diye onu da 1 damla sanıyodum ne üzülmüştüm o zaman ama çok şükür bişe olmadı siz en azından kendinizi üzmeyin insanlık hali oluyo işte 💕
yasemin1812 Mom_98 fısfıs ile 1 fıs 3 damlaya denk geliyormuş , yani 3 Damla vermek gerekiyormuş kuşum, ama belki d vitaminin farklıdır sağlık ocağına sorabilirsinn
yasemin1812 Ayseglpolat 3 Damla olacakmış kuşum ama sağlık ocağına sor istersen marka farkı vb olabilir